Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz bu yıl ikincisi yapılan Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Toplantısı’na başkanlık etti.

        Ruhen, zihnen ve bedenen sağlıklı nesillere sahip olmanın bir milletin en büyük zenginliği olduğuna dikkat çeken Vali Mustafa Tutulmaz, “Bağımlılıkla mücadele artık hükümetlerimizin önemli politikalarından biri haline geldi. Daha önceki hükümetler ve şuandaki Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi bağımlılıkla mücadeleyi öncelikli ve önemli konulardan biri haline getirdi. İl genelinde en üst düzey yöneticilerle bu işe müdahale edilmesi ve tedbirlerin alınması gerektiği yönünde emir verildi. Bu doğrultuda bugün yılın ikinci toplantısında bir aradayız. Güçlü ülke, sanayisi, ekonomisi, ticareti, ordusu güçlü devlet manasına gelmez. Elbette bunların tamamı gereklidir, önemlidir, her biri kendi başına bir değerdir. Ancak bize göre bir milletin en büyük hazinesi, en büyük güç kaynağı, ruhen, zihnen ve bedenen sağlıklı nesillere sahip olmasıdır. Evlatlarımız ne kadar zinde, ne derece sağlıklı olursa ülkemizin geleceği o kadar parlak, o kadar aydınlık olur. Gençlerini alkol, içki, uyuşturucu, sigara, kumar, terör gibi dehlizlerde kaybeden ülkelerin istikbali karanlıktır. İşte bu sebeple bağımlılık konusunda tüm vatandaşlarımızı adeta bir seferberlik ruhuyla mücadeleye davet ediyorum” dedi.

        Valilik Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Vali Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Selçuk Avan, Vali Yardımcısı Dr. Adem Uslu, Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Demirkapu, İl Jandarma Komutanı Albay Orhan Sırma, İl Emniyet Müdür Vekili Gürsel Yıldız, il müdürleri ile kamu kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa