Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Afyonkarahisar Şuhut Belediyesi, Kurban Bayramı'nın yaklaşması dolayısıyla Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçe mezarlığında yabani ot, çim biçme ve çevre düzenleme çalışmalarına başladı.

        Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt’un talimatları ile çalışmalara başlayan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını özverili bir şekilde sürdürüyor. Konuyla alakalı bir açıklama yapan Başkan Bozkurt ifadelerinde, "Kurban Bayramı'nın yaklaşması dolayısıyla çim biçme, yabani ot temizliği ve çevre düzenleme çalışmalarımıza belediye ekiplerimizin hummalı çalışmaları ile devam ediyoruz. İnşallah çalışmalar bittiğinde kıymetli hemşehrilerimiz ibadetlerini ve dualarını daha rahat bir şekilde ilçe mezarlığımızda yapabilecek" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa