Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Afyonkarahisar’ın Dinar İlçe Devlet Hastanesinde üç yeni uzman doktor görevine başladı.

        Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Tuğba Pek Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesinde görevli iken Dinar Devlet Hastanesine tayin oldu. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Özgün Taban ise Pamukkale Üniversitesinden mezun olarak ilk uzmanlık alanı Dinar Devlet Hastanesi oldu. Yine Dinar Devlet Hastanesinde yeni göreve başlayan Özge Özgen Ölmeztürk de Süleyman Demirel Üniversitesinden mezun olarak İç Hastalıkları Uzmanı olarak görevine başladı.

        Dinar Devlet Hastanesi Başhekimi İbrahim Eren Pek, hastaneye gelen yeni doktorlarla alakalı kendi dalında uzman 3 doktorun en iyi şekilde Dinar halkına hizmet vereceğini, ilerleyen günlerde ise beyin cerrahi uzmanının göreve başlayacağını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa