Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Afyonkarahisar’ın Şuhut İlçe Belediye Başkanı Recep Bozkurt’un talimatıyla başlatılan parke taşı yenileme çalışmaları sürüyor.

        Başkan Bozkurt, belirlenen program dahilinde çalışmaların devam ettiğini kaydetti. Başkan Bozkurt, vatandaşların sosyal medya üzerinden gelen taleplerine de cevap vererek “Tüm vatandaşlarımıza anlayışları dolayısıyla teşekkür ediyorum. İlçemizde son 4 yılda muazzam bir altyapı yatırımı gerçekleştirdik. Bu kapsamda kanalizasyon, yağmursuyu hatları ve yıllardır kimsenin cesaret edemediği su şebekesi yenileme çalışmalarını gerçekleştirdik. Bu nedenle yollarımızın neredeyse tamamı tahrip oldu. Her nimetin bir külfeti olduğu gibi bu yatırımlar neticesinde de yollarımız bozuldu. Vatandaşlarımıza söz verdik ve şimdi buradan hareketle doğalgaz çalışmalarının da tamamlanmasıyla birlikte yollarımızın tamamını program dâhilinde yeniliyoruz. İnşallah belirlediğimiz program dâhilinde çalışmaları gerçekleştiriyoruz” dedi.

        Başkan Bozkurt, altyapısı tamamlanan ve doğalgaz dolayısıyla bozulan tüm yolların yenileme kapsamında olduğunu ve belediyenin tüm imkânları seferber edilerek bu işe yoğunlaşıldığını aktardı. Çalışmaları gerçekleştiren ekiplere de teşekkür eden Başkan Bozkurt, çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa