Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar'da 1-2 Eylül'de gerçekleştirilecek Dünya Motokros Şampiyonası'nın 18. ayak yarışı öncesi, Park Afyon Alışveriş Merkezi ve Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) arasında sponsorluk sözleşmesi imzalandı.

        Park Afyon Alışveriş Müdürü Mustafa Bayrak, alışveriş merkezinde düzenlenen imza töreninde, eylül ayındaki büyük organizasyonda yer almaktan çok büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

        Şampiyona nedeniyle kente binlerce turistin geleceğini öngördüklerini ifade eden Bayrak, "Ziyaretçilerimiz hem yurt dışından hem de yurt içerisinden olacak. Park Afyon Alışveriş Merkezi olarak, bu organizasyonda ziyaretçilerimize ev sahipliği yapacağız." diye konuştu.

        TMF Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke, organizasyonu gelecek yıllarda daha da büyütmek istediklerini belirtti.

        Afyonkarahisar'ın gençlerini önce ulusal sonra uluslararası arenada yarıştırarak kentin adını dünyaya duyurmak istediklerini ifade eden Akülke, "Bizi Afyonkarahisar'a getiren, bu imkanları sağlayan, her karesinde, her nefesinde sahip çıkan Afyonkarahisar Belediye Başkanı'na sonsuz teşekkür ediyoruz. Çok büyük bir emek var. Hepimizin sahip çıkması lazım." diye konuştu.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa