Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ve eşi Fulya Kutlu, geçtiğimiz günlerde, evlenmek istiyorum diyen engelli kızları için damatsız düğün yapan Tırpan ailesini ziyaret ederek mutluluklarına ortak oldu.

        Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ve eşi Fulya Kutlu, doğuştan engelli olan 22 yaşındaki Sena Tırpan’ın isteğini kırmayarak geçtiğimiz günlerde kızlarına özel damatsız düğün töreni yaparak, çocuklarını mutlu eden Tırpan ailesini ziyaret etti.

        Baba Mehmet ve Anne Müzeyyen Tırpan ile çocuklarını evinde ziyaret eden Başkan Kutlu ve eşi, ailenin mutluluklarına ortak oldu. Düzenlenen düğün töreninden dolayı çocuklarını sevindiren aile bireylerini tebrik eden Kutlu çifti, Sena Tırpan’la da yakından ilgilendi.

        Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren baba Mehmet Tırpan ise, Kutlu ve eşi Fulya Kutlu’ya teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa