Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman Valisi Aykut Pekmez, kamu kurum ve kuruluş ziyaretleri kapsamında il sağlık müdürlüğünü ziyaret ederek, Adıyaman’daki sağlık yatırımları ve çalışmalar hakkında brifing aldı.

        Sağlık müdürlüğünü ziyarette Vali Aykut Pekmez’i, İl Sağlık Müdürü Dr. Erdoğan Öz, müdür yardımcıları ve şube müdürleri karşıladı. Karşılama sonrası Vali Aykut Pekmez, İl Sağlık Müdürü Dr. Erdoğan Öz’den çalışmalar hakkında bilgi aldı. Fiziki altyapı iyileştirilmesinin yanı sıra modern tıbbın gereklerine uygun olarak Adıyamanlı vatandaşlara en kaliteli sağlık hizmetini sunmanın çaba ve gayreti içerisinde olduklarını belirten İl Sağlık Müdürü Dr. Erdoğan Öz, sağlık kurumları ile il genelindeki hastane ve aile sağlığı merkezi sayısı, hastanelerdeki mevcut durum, uzman doktor ve personel sayısı, devam eden yatırımların son durumu hakkında bilgi verdi. Yaptıkları sunumdan dolayı İl Sağlık Müdürü Dr. Erdoğan Öz’e teşekkür eden Vali Aykut Pekmez, “Tüm Türkiye’de olduğu gibi Adıyaman’da da sağlık alanında yapılan yatırımlarla büyük değişim ve dönüşümlerin yaşandığını görüyoruz. Bu değişim ve dönüşümler sonucunda ilimizde vatandaşlarımızın sağlığa erişimi kolaylaşmış, sağlık hizmetlerinden memnuniyeti artmıştır. Toplum sağlığının korunmasında fedakarca hizmet veren değerli hekimlerimizin ve sağlık hizmetlerini halkımıza ulaştırmada büyük bir özveri ile görev alan tüm sağlık çalışanlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa