Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde kendisinden 3 gündür haber alınamayan genç evinde ölü olarak bulundu.

        Edinilen bilgiye göre, Gölbaşı ilçesi Cumhuriyet Mahallesi 122. Sokak içerisinde ikamet eden Cevahir Koyuncu’nun 3 gün boyunca işe gitmemesi ve arkadaşlarının da kendisinden haber alamaması üzerine Cevahir Koyuncu’nun babası olan Doğan Koyuncu’ya haber verildi. Merak içerisinde oğlunun ikamet ettiği eve gelen baba Koyuncu, ikametin demir korkuluklarını sökerek eve girdi. İçeriye giren baba oğlunun yerde hareketsiz halde yattığını görünce durumu 112 acil sağlık ekiplerine bildirdi.

        Kısa sürede olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri Cevahir Koyuncu’nun öldüğünü belirledi. Durum üzerine olay yerine gelen polis ekipleri olay yeri ve çevresinde incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerin ardından Cevahir Koyuncu’nun kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cenazesi Malatya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

        Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa