Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Afganistan’dan Avrupa umudu ile çıkan 16’sı çocuk 32 Afgan göçmen Adıyaman’da polis ekipleri tarafından yakalandı.

        Afganistan’dan Avrupa'ya gitmek isteyen 32 göçmen Adıyaman'da polis tarafından yakalandı. Adıyaman Şehirlerarası Otogar’da ihbar üzerine polis ekipleri tarafından durdurulan otobüs içerisinden indirilen Afgan göçmenler sağlık raporları alındıktan sonra Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Müdürlüğüne getirildi.

        Afgan göçmenlerin işlemlerinin yapılmasının ardından İl Göç İdaresine teslim edileceği ve sınır dışı edilip edilmeyeceğinin daha sonra karar verileceği öğrenildi.

        Afganistan'dan İran’a oradan da insan kaçakçıları tarafından yasa dışı yollar ile Van üzerinden Türkiye'ye giriş yapan 16’sı çocuk 32 Afgan göçmenin ulaştıkları Adıyaman üzerinden ise önce Ankara daha sonra ise Avrupa ülkelerine gitmeyi hedefledikleri öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa