Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, elektrik dağıtım şirketi tarafından yapılan abone yenileme işlemiyle ilgili vatandaşların şikayetini dile getirdi.

        AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, vatandaşların dile getirdikleri şikayetler ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bilgi verdiğini, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan’a rapor olarak sunduğunu açıkladı.

        İl Başkanı Mehmet Dağtekin konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Elektrik dağıtım şirketi Akedaş tarafından abonelere ‘abone yenileme’ adı altında plansız mesaj göndererek, firmada yığılmalara neden olundu. Son iki günden beri elektrik kesintileri yapıyorlar. Trafolar ile ilgili çok şikayetler var. Bu şikayetleri önce Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ilettim daha sonra ise Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakan Yardımcımız Abdullah Tancan’a rapor halinde sundum” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa