Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyamanlı tasarımcı Adem Karaaslan’ın tasarladığı ödül heykeller, İzmir Artemis Film Festivalinde sahiplerine verildi.

        2731 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen İzmir Artemis Film Festivalinin heykel ödüllerini tasarlayan Adem Karaaslan’ın bu tasarımı kabul gördü. Adem Karaaslan’ın heykel ödül tasarımı sahiplerine sunuldu. Uluslararası İzmir Artemis Film Festivali, Türk sinemasının ünlü isimlerini ağırladı.

        Anadolu Sinema Televizyoncular Meslek Birliği (ASİTEM) tarafından düzenlenen festivalde ödül alan film ve sanatçılara Adıyamanlı genç tasarımcı 22 yaşındaki Adem Karaaslan’ın tasarladığı ödül, sinema sanatçılarına takdim edildi. Hem yurt içi hem yurt dışı bir çok büyük projede tasarımcı olarak çalışan Adem Karaaslan yıllardır sinema, televizyon ve grafik tasarım alanlarında kendini geliştiriyor.

        Karaaslan, severek yaptığı bu sanatını artık ülkesi için yapıp Ülkesi adına ilerleyen zamanlarda yurt dışında temsil eden bir tasarımcı olmak için çalıştığını belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa