Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP Besni İlçe Başkanı Hakan Kılınç, ilçede yapımı süren bazı yollarda çalışmaların uzadığını öne sürerek, duruma tepki gösterdi.

        CHP Besni İlçe Başkanı Hakan Kılınç, Besni ilçesinin yerel yöneticileri ve iktidar yetkililerine başlanılan ve bitirilmeyen yol çalışmaları ile sorular sorarak açıklamada bulundu.

        Hakan Kılınç, “İlçede bulunan Üzümlü Park, Eski Hastane civarında aylar önce yapılmaya başlanılan, bitirilmeyen ve yarım bırakılan bu yolun hali ne olacak? Aylardır vatandaşımızı ve esnafımızı perişan eden bu rezillik ne zaman bitecek? Küçük Sanayi Sitesi kavşağında yapılacak olan köprülü kavşağın akıbeti ne durumda? Aşağı şehir de yapılan viyadük neden durduruldu? BesniGölbaşı arası yolun ihalesi bitmiş çalışmalar başlamıştı, neden tekrar durduruldu? BesniGaziantep yolunda devam eden çalışmalar neden durduruldu?” şeklinde sorulara açıklamasında yer verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa