Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman Belediyesi Kadın ve Gençlik Merkezinin Kuran’ı Kerim kursu öğrencileri muhteşem bir kapanış törenine imza attı.

        Minik öğrencilerin yaz tatilini verimli bir şekilde değerlendirebilmesi için Adıyaman Belediyesi tarafından Fatih ve Siteler Mahallesinde bulunan Kadın ve Gençlik Merkezlerinde hizmet veren Kuran’ı Kerim kurslarında 3 ay boyunca eğitim gören öğrenciler, düzenlenen kapanış töreniyle kursu tamamladı.

        Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’nun gayretleriyle 2014 yılında faaliyete geçirilerek halkın hizmetine sunulan iki mahalledeki Kadın ve Gençlik Merkezlerinde bu yıl açılan Kuran’ı Kerim kurslarında eğitim gören 276 öğrenci için Adıyaman Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen kapanış törenine Belediye Başkan Yardımcısı Said Kutlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, Emniyet Müdürü Metin Alper, İl Müftüsü Mehmet Taşçı, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Aziz Özbilgiç, STK temsilcileri, birim müdürleri, veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Programın açılış konuşmasını yapan Belediye Başkan Yardımcısı Said Kutlu, kadın ve gençlik merkezlerinde sürdürülen kurslarla ilgili kısa bir bilgi vererek, “Her yıl onlarca kursta binlerce öğrenciye verdiğimiz eğitimlerin meyvesini verdiğini görmek bizleri çok mutlu ediyor. Bu kurslardan bir tanesi olan ve bu yaz mevsiminde 4 sınıfta 4 hocamız tarafından yürütülen Karan’ı Kerim kursumuzdan mezun olan 276 öğrencimizi kutluyorum. Bu kursların açılmasında emeği olan bir diğer kurum olan Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Aziz Özbilgiç ve çalışanlarına da teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

        Yapılan konuşmaların ardından sahneye çıkan minikler birbirinden güzel çalışmalarını misafirler için sergiledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa