Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman’ın Besni ilçesinde birkaç günde bir kazaların yaşandığı Kartal Kavşağı ile ilgili olarak CHP Besni İlçe Başkanı Hakan Kılınç, açıklama yaparak, gerekli tedbirlerin alınmasını istedi.

        Yaklaşık 2 günde bir yaralamalı kazaların yaşandığı Besni Kartal Kavşağında gerekli önlemlerin en kısa sürede alınmasını gerektiğini söyleyen Başkan Kılınç, duruma tepki gösterdi. Kılınç, “Yaklaşık 23 aydan beri devam eden yol çalışmaları tamamlanmasına rağmen kavşakta trafik ışığı, levha gibi çalışmaların olmayışı sürücüleri zor durumda bırakmaktadır.

        Daha önce de birçok kazanın meydana geldiği kavşakta yetkililerin önlem almayışı da dikkat çekicidir. Eğer biran önce bu kavşakta gerekli düzeltme ve düzenleme yapılmaz ise, daha büyük kazaların olması kaçınılmazdır.

        Bu kavşak ilgili acilen bir çözüm bekliyoruz. Bunun yanı sıra postane kavşağında trafik ışıklarının da olmayışı trafik kargaşasına yol açmakta. Trafik ışıklarının bir an önce devreye girmesi gerekmektedir” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa