Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman'ın Besni ilçesinde Doğalgaz dağıtım şirketinin yaptığı çalışmalar esnasında zarar gördüğü iddia edilen doğalgaz borusundaki gaz kaçağı paniğe neden oldu.

        Edinilen bilgiye göre, Yenikent Türkiye Petrolleri karşısında doğalgaz dağıtım şirketinin yaptığı çalışmalar esnasında iddiaya göre yer altından geçmekte olan doğal gaz boru hattı zarar gördü. Gaz kokusu alan vatandaşlar, büyük panik yaşadı. Patlama ve yanma gibi ihtimaller üzerine vatandaşlar, durumu doğal gaz dağıtım şirketine, polis ekiplerine ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Bölgeye gelen gaz dağıtım şirketi görevlileri gazı keserek gaz sızdıran boruda çalışma gerçekleştirdi. Polis ekipleri yolun bir yönünü trafiğe kapattı. Gaz sızıntısının kontrol altına alınmasının ardından yol tekrardan trafiğe açıldı.

        Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa