Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman’ın Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Kurban Bayramı nedeniyle belediyeye ait şehir içi toplu taşıma araçlarının 3 gün boyunca ücretsiz hizmet vereceğini söyledi.

        Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak’ın talimatı ile vatandaşların daha huzurlu ve rahat bir bayram geçirmelerini sağlamak adına 2123 Ağustos tarihleri arasında şehir içi toplu taşıma araçları ücretsiz hizmet verecek. Bayramların kırgınlık ve küskünlüklerin unutulduğu gün olduğunu hatırlatan Başkan Toprak, vatandaşların Kurban Bayramının ilk 3 günü ulaşımlarını rahat sağlamaları adına bu yıl da uygulamayı hizmete sunduklarını söyledi.

        Toprak, “Kurban bayramı münasebetiyle 3 gün boyunca şehir içi toplu taşıma araçları halkımıza ücretsiz hizmet verecek. Sıcak havaların etkili olduğu ilçemizde vatandaşlarımızın bayramda eş, dost ve akrabalarını rahat gezmeleri için şehir içi toplu taşıma araçları ücretsiz hizmet verecektir. İnşallah ilerleyen günlerde vatandaş odaklı daha güzel hizmetlerimiz olacaktır. Bu kapsamda Kahta Belediyesi olarak sosyal belediyeciliği her geçen gün daha da geliştiriyor ve vatandaşlarımızı hak ettiği hizmetlerle tanıştırıyoruz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa