Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman’ın Tut İlçe Emniyet Amirliği Kurban Bayramı öncesinde Şehit Polis Memuru Mahmut Kayan’ın ailesini ziyaret etti.

        İlçe Emniyet Amiri Yaşar Karaoğlan ve emniyet personelleri, Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde terör örgütü PKK tarafından şehit edilen Polis Memuru Mahmut Kayan'ın ailesini Kurban Bayramı öncesinde ziyaret ederek şehit ailesine çeşitli hediyeler verdi. Şehit ailesini ile uzun bir süre sohbet edip şehit ailesinin sorun ve sıkıntılarının olup olmadığını da soran Karaoğlan, “Vatanını, milletini ve bayrağını korumak için canlarını veren, peygamberlikten sonra gelen en yüce mertebeye erişen şehitlerimizin bizlere bıraktığı en değerli emanetler ailelerimizdir” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa