Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman’ın Kahta ilçesinde 16 yaşındaki yürüme engelli Derya Sağır, kendisine sosyal medya üzerinden gönderilen akülü tekerlekli sandalye sayesinde yüzü güldü.

        Akülü tekerlekli sandalyeye kavuşmanın sevincini yaşayan sağır ailesi, sosyal medya üzerinden Vanlı Amca’dan yardım istediklerini ve ona istinaden kendilerine akülü tekerlekli sandalye gönderildiğini belirttiler.

        Yürüme engelli Derya Sağır’ın annesi Remziye Sağır, “Kızım Derya, küçükken geçirdiği menenjit hastalığından sonra felç oldu. Şuanda 16 yaşındadır. Onu kaldırıp indirirken çok zorlanıyorum. Bir yere götüremiyorum kızımı. Sürekli evde yatalak ve güneşi göremiyor. Kimsemiz yok. Yakında kollarımdan ameliyat olacağım. Kızıma yardımcı olacak kimse yok. Bunun için sosyal medya üzerinden Vanlı Amca ya ulaştık. Çok şükür Vanlı Amca bize bir tane akülü tekerlekli sandalye gönderdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa