Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Meclisin tatile girmesinin ardından Adıyaman’a gelen CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, kentteki gezi ve temaslarını sürdürüyor.

        CHP Milletvekili Abdurrahman Tutdere, beraberinde İl Başkanı Deniz Çakmak ile birlikte kamu kurumu ve kuruluşların yanı sıra sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle bir araya geldi.

        Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Adıyaman Sağlık Müdürlüğü, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü, İl Genel Meclis Başkanlığı, Ziraat Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı, Küçük Sanayi Sitesi Başkanlığı, Adıyaman Madeni Sanatkarlar Oda Başkanlığı, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Adıyaman Şubesi, Alevi Kültür Derneği Başkanlığını ziyaret etti.

        Ziyaret ettiği kamu kurum ve kuruluşlarda Adıyaman’a dair sorun ve çözümler konuşulurken, Abdurrahman Tutdere pati binasında da partililerle toplantı geçekleştirdi.

        Abdurrahman Tutdere, il yönetim kurulu, merkez ilçe yönetimi, kadın kolları, gençlik kollarımız ve belediye meclis üyelerinin katılımı ile durum değerlendirmesi yaptı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa