Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Açıklanan son kararname ile Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden, Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Fatih Karabacak, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’ya veda ziyaretinde bulundu.

        Hakimler Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesinin 2018 Ana Kararnamesiyle Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Adıyaman Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak veda ziyaretlerine devam ediyor.

        Yeni görev yerine gitmeden önce veda ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’yla bir araya gelen Cumhuriyet Başsavcısı Karabacak ziyarette yaptığı konuşmada, Adıyaman’dan çok güzel anılar ve güzel dostluklarla ayrılacağını dile getirerek, her zaman desteğini gördüğünü söylediği Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’ya teşekkür etti.

        Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ise yaptığı konuşmada, Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Fatih Karabacak’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerinde başarılar diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa