Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye’nin değişik illerinden Adıyaman’ın Tut ilçesine gelen gazeteciler ilçenin doğasına hayran kaldı.

        Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun 57. başkanlar konseyi toplantısına katılmak üzere Adıyaman’a gelen gazeteciler Tut ilçesinde yamaç paraşütü ile keyifli anlar yaşadı. Tut Belediye Başkanı Cemal Avcı, gazetecileri ilçede ağırladı.

        TGF Başkanı Yılmaz Karaca, yeşillikler beldesi olarak bilinen Tut ilçesini çok beğendiklerini belirterek, “Tut ilçesinde yapmış olduğumuz gezide paraşüt sporunun yapıldığı alanda üyelerimiz keyifli anlar yaşadı. Böylesine güzel yerleşim yerlerinin tanıtımı mutlaka yapılmalı. Bizlere ev sahipliğinde bulunan İbrahim Aslan ve yönetimine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

        Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyet Başkanı İbrahim Aslan ise Tut ilçesinde bir gezi turu gerçekleştirdiğini bildirerek, “Genel başkanımız Yılmaz Karaca ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Adıyaman merkezde ve ilçelerinde gezilerimiz oldu. Son olarak Tut ilçesinde meslektaşlarımızı doğayla buluşturduk” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa