Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman’ın Samsat İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre Çiftçi Kayıt Sistemine (ÇKS) kayıt süresinin bu hafta sonu biteceği bildirildi.

        Samsat İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Halil İbrahim Demir yaptığı açıklamada ÇKS başvuru ve kayıt işlemlerinin 30 Haziran'da sona ereceğini belirterek, vatandaşların hak kaybına uğramamaları ve mağdur olmamaları için bu tarihten önce kayıtlarını yaptırmaları gerektiğini ifade etti.

        Demir, "Sistem ile üretim bilgilerini kayıt altına alınarak çiftçilerimizin desteklemeler acısından mağdur olmamaları için 30 Haziran 2018 tarihine kadar kayıt ve güncelleme işlemlerini yapmaları gerekiyor. ÇKS başvurusu olmayan çiftçilerimiz yıl içinde mazot, kimyevi gübre, yem bitkileri, prim uygulamalarında verilen desteklemelerden yararlanamamaktadır. Bu nedenle tarımsal desteklemelerden faydalanmak isteyen çiftçilerimizin herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için zaman kaybetmeden müdürlüğümüze başvuru yapmaları ve güncellemelerini yapmaları gerekiyor" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa