Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman’ın Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Kahta Diriliş Spor’a bayram öncesi 60 bin TL destek çıktı.

        Kahta Diriliş Spor’a daha öncede yaptığı 50 bin TL destekten sonra, bugün de 60 bin TL destek çıktığını belirterek, Kahta’yı temsil eden Diriliş Spor’a sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

        Sanayicilere, iş adamı ve siyasetçilerin de Kahta Diriliş Spor’a sahip çıkılması noktasında çağrıda bulunan Başkan Toprak, “Bugün 60 bin TL maddi destekte bulunmak için bir aradayız. Daha önce söz verdiğim 50 bin TL desteği de aynı günün akşamı sizlere ulaştırmıştık. Hiç şüpheniz olmasın, sizler için her türlü fedakarlığı göstereceğime söz veriyorum. Buradan bütün sanayicilerimize, iş adamlarımıza ve siyasetçilerimize de sesleniyorum, gelin hep birlikte, güzel ilçemizi temsil eden bu takımımıza sahip çıkalım. Sadece elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyalım. Tabii bunu yaparken kimse bu gençlerimizi, siyasi emellerine alet etmeye kalkışmasın. Aramıza nifak sokmaya çalışmasın. Bizim aramıza nifak sokmaya çalışan insanlara asla fırsat vermeyelim. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da sizlere her türlü maddi ve manevi desteği vermeye devam edeceğim. İlçemizin tanıtımına olan katkılarınızdan dolayı teşekkür eder, başarılar dilerim” diye konuştu.

        Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak’ın, takımın kurulduğu günden bu yana kendilerini hiç yalnız bırakmadığını belirten Kahta Diriliş Spor Kulüp Başkanı Yusuf Başlı, yapılan desteklerden dolayı Başkan Abdurrahman Toprak’a teşekkür ederek, takıma ilçedeki bütün iş adamlarının da sahip çıkmasını istedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa