Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Adele: Hiç böyle aşık olmamıştım! - Magazin haberleri
        • 1

          Ünlü şarkıcı Adele, samimi açıklamalarda bulundu. Amerikan Elle dergisine röportaj veren Adele, kariyeri ve ilişkisi hakkında konuştu.

        • 2

          Hayranlarının uzun zamandır beklediği Las Vegas konser turnesini iptal eden şarkıcı, "Hiç ruhu yoktu. Sahne düzeni doğru değildi. Benden ve orkestramdan çok bağımsızdı, samimiyet eksikti." dedi.

        • 3

          "KARİYERİMİN EN KÖTÜ ANIYDI"

          Vegas’taki konserini iptal etmesi üzerine hayranlarını hayal kırıklığına uğrattığını kabul eden Adele, bu kararından dolayı "utanç duyduğunu" ve "kariyerinin en kötü anı" olduğunu belirtti.

        • 4

          "KENDİMLE GURUR DUYUYORUM"

          Las Vegas'taki turnesini iptal etmenin çok zor bir karar olduğunu belirten ünlü yıldız, "Sanırım bu süreç özgüvenimin artmasına yardımcı oldu çünkü çok cesurca bir hareketti. Çoğu insanın benim verdiğim kararı verebileceğini sanmıyorum. Sanatsal değerlerimin arkasında durduğum için kendimle gurur duyuyorum." ifadelerini kullandı.

        • 5

          "SIK SIK ANKSİYETE ATAKLARI GEÇİRİYORDUM"

          Uzun zamandır birlikte olduğu ve Angelo adında bir erkek çocuk sahibi olduğu Simon Konecki’den 2019 yılında ayrılma kararı alan Adele, o dönemde sık sık anksiyete atakları geçirdiğini söyledi.

        • 6

          Terapiye başlayan ve hayatında yeni bir sayfa açan Adele, yeni bir birlikteliğe yelken açtığı Rich Paul’dan da bahsetti. Daha önce arkadaş olan ikili, geçtiğimiz yıl NBA finallerinde görüntülenerek, ilişkilerini resmileştirmişti.

        • 7

          "HİÇ BÖYLE AŞIK OLMAMIŞTIM"

          Amerikalı spor menajeri Paul ile bir süredir birlikte olan şarkıcı, evlenmediklerini açıkladı. Adele, "Hiç böyle aşık olmamıştım. Ona deliler gibi aşığım!" şeklinde konuştu.

          Evliliğe sıcak baktığını da belirten Adele, "Kesinlikle daha çok çocuk istiyorum." ifadelerini kullandı.

          Fotoğraflar: Splash News, AP

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa