Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uğur SELÇİK/İMAMOĞLU (Adana), (DHA) ADANA'nın İmamoğlu Belediye Başkanı Kasım Karaköse ile eşi Tuğba Karaköse'nin Covid-19 testleri pozitif çıktı.

        İmamoğlu Belediye Başkanı Kasım Karaköse, sosyal medya hesabından, semptomlar üzerine eşi Tuğba Karaköse ile birlikte yaptırdıkları testlerin sonucunun pozitif çıktığını duyurdu. Başkan Karaköse, paylaşımında, "Tedavi sürecimize hemen başlatılmıştır. Çok şükür genel sağlık durumumuz iyi. Karantina sürecimizi ve çalışmalarımızı evimizde geçireceğiz.  Dua ve sağlık temennilerini üzerimde hissettiğim saygıdeğer İmamoğlulu vatandaşlarımızın maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymasını bir kez daha hatırlatıyorum. Sizleri çok seviyorum" dedi.DHA-Genel Türkiye-Adana / İmamoğlu Uğur SELÇİK

        2020-12-01 15:59:44

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa