Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Can ÇELİKAnıl ATAR/ADANA, (DHA) ADANA'da, 16 hırsızlık olayına karıştığı tespit edilerek, yakalanan 9 şüpheliden 6'sı, tutuklandı. Şüphelilerden Mustafa Y.'nin, hırsızlık için girdiği adreste çelik kasayı açamayınca buzdolabını açıp, soğuk su içtiği anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

        İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kentte 16 hırsızlık olayına karıştığı öne sürülen şüphelileri yakalamak için harekete geçti. Hırsızlık olaylarının yaşandığı ev ve iş yerlerinin bulunduğu bölgelerdeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, 9 ev, 1 otomobil ve 6 iş yerinden 1 motosiklet, 6 bisiklet ile televizyon, kablo ve 10 bin TL çalan şüphelilerin kimliklerini tespit etti. Adresler de belirlenirken, evlerine yapılan eş zamanlı baskınlarda 9 şüpheli yakalandı.

        KASAYI AÇAMADI, SOĞUK SU İÇTİ

        Hırsızlık şüphelilerinden Mustafa Y.'nin, iş yerine girerek, çelik kasayı açmaya çalıştığı, açamayınca da buzdolabından su çıkarıp, içtiği anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Diğer şüpheli Bayram K.'nin ise farklı adreslerden bisiklet çalma anları kameraya yansıdı. 

        Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 9 şüpheliden, aralarında Bayram K. ile Mustafa Y.'nin de bulunduğu 6'sı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, 1 şüpheliye de ev hapsi cezası verildi.DHA-Güvenlik Türkiye-Adana / Merkez Rüşan Anıl ATAR

        2020-11-14 12:04:20

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa