Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana’nın Saimbeyli ilçesinde sosyal medyada yayınlanan köpeğe eziyet edilen görüntülerle ilgili bir kişi gözaltına alındı. Köpek ise polis ekipleri tarafından koruma altına alındı.

        Saimbeyli ilçesinde bir kişinin köpeğe eziyet ettiği görüntüler sosyal medyada yayıldı. Eziyeti gerçekleştiren kişinin S.P. olduğu belirlenirken Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı. Kısa süre içerisinde köpeğe eziyet ettiği iddia edilen S.P. gözaltına alındı.

        Konu ile ilgili olarak Saimbeyli Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, “11 Kasım 2020 tarihinde medyada yayınlanan ‘’hayvana şiddet olayı’’ ile ilgili gerekli araştırmalar ivedilikle yapılmıştır. Yapılan araştırmalar neticesinde, şiddet olayını gerçekleştiren vatandaş Cumhuriyet Savcısı talimatı ile gözaltına alınmıştır. İşkence gören köpek tespit edilerek, tedavisi için veterinere götürülmüştür. Vicdanları yaralayan olayın, faili hakkında gerekli adli ve idari süreç başlatılmıştır" denildi.

        Eziyete uğrayan köpek ise tedavisi yapılmak üzere koruma altına alındı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa