Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana Valisi Süleyman Elban, "Adanamızı tüm ilçeleriyle birlikte geleceğe taşımak ve daha da kalkındırmak adına valilik olarak yerel yönetimlerle daima iş birliği içerisinde çalışacağız” dedi.

        Vali Süleyman Elban, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem ile birlikte Kaymakam Dr. Bayram Yılmaz'ı ziyaret etti. Kaymakamlıktaki istişarelerinin ardından Adana Valisi Elban, iadei ziyaret gerçekleştirerek Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem'i makamında ziyaret etti. İlçede yapılan çalışmalar, ilçenin genel durumu ve planlanan projeler hakkında bilgi alan Vali Elban, "Ceyhan ilçemiz Adana’mızın tarımına, sanayisine, ekonomisine katkısı bir hayli fazla olan ilçelerimizden biri. Adana’mızı tüm ilçeleriyle birlikte geleceğe taşımak ve daha da kalkındırmak adına valilik olarak yerel yönetimlerle daima iş birliği içerisinde çalışacağız” diye konuştu.

        Ziyaretlerinden dolayı memnun olduklarını dile getiren Başkan Erdem, "Adana Valimiz Süleyman Elban'ın ziyareti bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. İlçemiz genelinde yapılan çalışmalarımız hakkında bilgi alışverişinde bulunarak, yapacak olduğumuz projeler hakkında bilgi verdik. Ceyhan’ı daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

        Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Başkan Yardımcısı Gürsel İlçi ve başkan yardımcısı aynı zaman da Ceyhanspor Başkanı İlker Önük ile Vali Elban'a Ceyhanspor futbol ve bayan basketbol takımlarının formalarını hediye etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa