Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malik GÖDELİNER/ADANA, (DHA)- ADANA Profesyonel Doğa ve Su Sporları Kulübü (PRODOSS), sezonun son sulu kanyon yürüyüşü etkinliğini Mersin´in Çamlıyayla ilçesinde bulunan Cocakdere'de düzenledi.

        Bolkar dağları milli park sahası içerisinde gerçekleşen 12 kilometrelik patika, orman ve dere içi yürüyüşüne Mersinli doğaseverler de katıldı. Orman dokusu, görsellik ve buz gibi akan Piynarlıbük Deresi'nde yürüyen doğa tutkunları sezonun son sulu parkurunda derede oluşan doğal havuzların serin sularında yüzmenin keyfini çıkardı. Dere geçişlerini ip emniyeti yardımıyla yapan doğaseverler hem adrenalin yaşadı hem de kanyon görüntüsüne hayran kaldı. 4 saatlik bir yürüyüşün ardından mola yerinde yorgunluk gideren kulüp üyeleri, doğayla baş başa kalmanın keyfini yaşadı.

        Sezonun son sulu parkur etkinliğini tamamladıklarını belirten Kulüp Başkan Yardımcısı Murat Arıkan, "Bundan sonraki gezilerimiz kültür, tarih ve doğa yürüyüşleri şeklinde olacak. Aslında günlük hayatta yaşadığımız birçok stresten kurtulmanın yegane yolu doğayla baş başa kalabilmektir. Biz bunu yapıyoruz ve tüm doğaseverleri dağlarımızda, ormanlarımızda dolaşarak oksijen tazelemeye davet ediyoruz" dedi.DHA-Genel Türkiye-Adana / Merkez Malik GÖDELİNER

        2020-10-30 08:11:11

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa