Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Anıl ATAR/ADANA,(DHA)ADANA'da, dini nikahlı eşi Hülya Güllüce'yi (39) tabancayla vurarak öldüren Abdullah K.'nin (60), emniyetteki ifadesinde Güllüce'yi telefonuna gelen ''Günaydın aşkım'' mesajını görünce öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Abdullah K., ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

        Olay, dün saat 07.00 sıralarında merkez Çukurova ilçesine bağlı Belediye Evleri Mahallesi´ndeki apartmanın 2´nci katında meydana geldi. İddiaya göre, evdeki gürültü seslerine uyanan S.N.K. (17), annesi Hülya Güllüce´nin kanlar içerisinde yerde yattığını gördü. S.N.K.´nin durumu bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde, kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Polisin yaptığı incelemede ise kadının tabancayla başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden vurulduğu tespit edildi.

        OTOMOBİLLE KAÇMIŞ

        Bir spor salonunda müdürlük yaptığı öğrenilen Hülya Güllüce´nin, dini nikahlı eşi Abdullah K. ile birlikte yaşadığı, bir süredir de aralarında sürekli tartışma çıktığı, kadının ise Abdullah K.´den ayrılmak istediği ancak kızı için sabrettiği iddia edildi. Olayla ilgili çalışma yapan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü´ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Abdullah K.´nin sabah saatlerinde apartmandan ayrıldığını ve otomobille kaçtığını belirledi. Yüzüncüyıl Mahallesi´nde otomobilin içerisinde olduğu tespit edilen Abdullah K., polis ekiplerince gözaltına alındı. Abdullah K.´nin, Güllüce´yi öldürdüğü tabanca da otomobilde ele geçirildi.

        `GÜNAYDIN AŞKIM´ MESAJINI GÖRÜNCE ÖLDÜRMÜŞ

        Sorgulanmak üzere emniyete götürülen Abdullah K.´nin ilk ifadesinde, eşinin bir süredir kendisini aldattığından şüphelendiğini, aralarındaki sorunu çözmek için sabah saatlerinde eve girdiğini söylediği öğrenildi. Abdullah K.´nin, bu sırada Güllüce´nin telefonuna erkek arkadaşından geldiğini öne sürdüğü `Günaydın aşkım´ mesajını gördüğünü, bunun üzerine yanında getirdiği tabancayla Güllüce´yi öldürdüğünü anlattığı ifade edildi.

        Hülya Güllüce´nin cenazesinin, otopsisinin ardından Adana Adli Tıp Kurumu morgundan alınarak, Kabasakal Mezarlığı´nda toprağa verileceği öğrenildi. Güllüce´yi öldüren Abdullah K. ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.DHA-Güvenlik Türkiye-Adana / Merkez Anıl ATAR

        2020-10-05 10:54:29

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa