Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkİş'e bağlı Demiryolİş Sendikası Adana Şube Başkanı Mehmet Halit Işık, olağanüstü kongrede güven tazeledi.

        Demiryolİş Sendikası Adana Şubesinin Olağanüstü Genel Kurulu, TCDD'nin sosyal tesislerinde gerçekleştirildi. Pandemi kurallarının yerine getirildiği Olağanüstü Genel Kurul'da mevcut Başkan Mehmet Halit Işık ile Şube Sekreteri Hüseyin Genç, başkanlık için yarıştı. Olağanüstü Genel Kurulda Türkİş 4 Bölge Temsilcisi Edip Gülnar da hazır bulundu.

        Genel kurulda, Divan Başkanlığını Demiryolİş Sendikası Genel Sekreteri Hüseyin Kaya, Başkan yardımcılıklarını ise, TÜMTİS Şube Başkanı Halil Çekin ile Harbİş Sendikası Şube Başkanı Erdal Akalın, yaptı.

        Her iki başkan adayı Olağanüstü Genel Kurul olmasından dolayı konuşma yapmazken Divan Başkanı Hüseyin Kaya, olağanüstü kongre sonucunun herkese hayırlı olmasını temennisinde bulundu.

        Toplam 133 delegenin oy kullandığı Olağanüstü Genel Kurulda, mevcut şube başkanı Mehmet Halit Işık, 98 oy alarak yeniden başkanlığı seçilirken, diğer aday Hüseyin Genç ise, 34 oy aldı.

        Kongre sonucunun açıklanmasının ardından delegelere teşekkür eden Demiryolİş Sendikası Adana Şube Başkanı Mehmet Halit Işık, "Kazanan Demiryolİş Sendikası olmuştur, oluşturduğumuz yeni yönetim ile yolumuza kaldığımız yerden emin adımlarla devam edeceğiz. İşçi kardeşlerimizin kazanılmış haklarının korunması, daha da iyi seviyelere getirebilme gayretinde olacağız" dedi.

        Demiryolİş Sendikası Adana Şube yönetimi şu isimlerden oluştu:

        "Mehmet Halit Işık (Başkan) Murat Göz (Şube Sekreteri) Yusuf Yıldırım (Şube Mali Sekreteri) Yönetim Kurulu üyeleri Rüstem Yılmaz ve Murat Ayyıldız."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa