Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA, (DHA)ADANA'da yayın yapan bir radyo, geçen günlerde Hüseyin Meriç'i (67) darbeden ve ifadesinin alınmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Halil Sezai Paracıkoğlu´nun şarkılarını yayınlamama kararı aldı.

        İstanbul Tuzla'da 15 Eylül'de, Hüseyin Meriç'i darbettiği görüntüler ortaya çıkan Halil Sezai Paracıkoğlu için Adana'da yayın yapan 01 FM Radyo boykot kararı aldı. 01 FM Yönetim Kurulu Başkanı Umut Yüzer, şiddet uygulayan kişilere karşı boykot kararı alacaklarını belirterek, "Son olarak, toplum tarafından tanınan şarkıcı Halil Sezai'nin kendinden yaşça büyük ve fiziksel olarak güçsüz bir vatandaşı darbettiği görüntüleri, üzülerek izlemiş bulunuyoruz. Tuzla'da yaşanan bu olay, her ne kadar yargı nezdinde gerekli cezai işlemi alsa da 01 FM olarak şarkıcının hiçbir şarkısını radyomuzda çalmama kararı aldık. Kamuoyuna saygı ile duyuruyoruz" ifadelerini kullandı.DHA-Genel Türkiye-Adana / Merkez ADANA, (DHA)

        2020-09-19 13:36:20

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa