Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA, (DHA)ADANA'da, kız arkadaşı S.T.'yi (25) darbettikten sonra 9'uncu kattaki evinin balkonundan sarkıttığı iddia edilen Z.Z.Y. (29), özel hareketçılar tarafından etkisiz hale getirilip, genç kız kurtarıldı.

        Olay, gece saat 03.30 sıralarında Seyhan ilçesi Aydınlar Mahallesi'ndeki bir apartmanın 9'uncu katında yaşandı. İddiaya göre, apartmanda yaşayanlar üst katlardan gelen çığlık sesleri üzerine polise, ihbarda bulundu. Adrese gelen polis ekipleri, 9'uncu kattaki dairenin ziline bastı. Kapı açılmayınca da özel harekat polislerinden yardım istendi. Kısa sürede gelen özel harekat polisleri, kapıyı koçbaşı ile kırıp içeri girdi. Z.Z.Y. etkisiz hale getirilerek gözaltına alınırken, S.T. isimli kız kurtarıldı. Kız arkadaşını darbettikten sonra balkondan sarkıttığı öne sürülen Z.Z.Y.'nin polis merkezindeki sorgusu sürüyor.   

         DHA-Güvenlik Türkiye-Adana / Merkez ADANA, (DHA)

        2020-09-16 09:40:29

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa