Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana'nın Kozan ilçesine bağlı Elmalı Yaylası'nda çıkan orman yangını ekiplerin zamanında müdahalesi ile kısa sürede kontrol altına alındı.

        Bugün öğle saatlerinde Elmalı Yaylası'nda henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı orman yangını çıktı. Yangına, Kozan Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı 8 arazöz, 2 helikopter ile çok sayıda orman yangın söndürme işçisi havadan ve karadan müdahale etti.

        Ekiplerin zamanında müdahalesi sonucu çıkan orman yangını kısa süre içerisinde kontrol altına alınarak söndürüldü. Ekipler bölgede çıkan yangından dolayı soğutma çalışmalarını sürdürüyor.

        Yetkililer, havaların sıcak olması sebebiyle orman yangınlarına karşı vatandaşların daha dikkatli ve duyarlı olması gerektiğinin altını çizdiler. Son zamanlarda Türkiye'de yaşanan orman yangınlarının çıkmasında insan faktörünün büyük olduğuna dikkat çeken yetkililer, ormanlık alanda herhangi bir ateş veya duman görüldüğünde 177 Orman Yangın İhbar Hattına bilgi vermeleri gerektiğini belirttiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa