Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Rüşan Anıl ATAR/ADANA, (DHA)ADANA´da elektrikli bisikletiyle yolun karşısına geçen Barış Canpolat'ın (25) arkasından gelen köpeği 'Hera'ya otomobil çarptı. Hera öldü, otomobilin sürücüsü kaçtı. Canpolat, "Sürücüyü kavşakta yakaladım. Sanki köpeğe çarpmamış gibi davrandı. Çarptığı bir çocuk da olabilirdi. En yakın dostumu kaybettim" diye tepki gösterdi.

        Kaza, Yüreğir ilçesine bağlı Sinanpaşa Mahallesi Hacı Sabancı Bulvarı'nda meydana geldi. Barış Canpolat, elektrikli bisikletle yaya geçidinden yolun karşısına geçtiği sırada arkasından gelen 'Hera' isimli köpeğine sürücüsünün ismi öğrenilemeyen otomobil çarptı. Çarpmanın şiddetiyle refüje savrulan Hera öldü. Canpolat, sürücüyü kavşakta durdurdu ancak iddiaya göre, köpeğe çarpan sürücü hatasının olmadığını öne sürerek yoluna devam etti.

        ÖLEN KÖPEĞİNİ SEVDİ

        Köpeğinin başında dakikalarca bekleyen Canpolat, Hera'nın cansız bedenini sevdi. Canpolat, köpeğinin en yakın dostu olduğunu belirterek, "Yolun karşısına geçiyordum. Otomobil çok süratli geliyordu. Yolun karşısından bağırdım ancak frene basmadı. Sürücüyü kavşakta yakaladım. Sanki köpeğe çarpmamış gibi davrandı. Çarptığı, köpek yerine bir çocuk da olabilirdi. Hera küçüklüğünden beri benim yanımdaydı. Şikayetçiyim" diye konuştu.

        Olay yerine gelen polis ekipleriyle merkeze giden Canpolat, otomobilin plakasını aldığı sürücüden şikayetçi oldu.DHA-Güvenlik Türkiye-Adana / Merkez Rüşan Anıl ATAR

        2020-09-13 13:53:59

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa