Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eser PAZARBAŞI/ADANA, (DHA) ADANA'da, Kamu Personel Seçme Sınavı'na (KPSS) girmek için gittikleri okulda kimliklerini unuttuklarını fark eden bazı adaylar, polis ekiplerince eve götürülüp, tekrar okula getirilerek sınava yetiştirildi.

        Koronavirüs salgını nedeniyle 6 Eylül'e ertelenen KPSS Lisans Sınavı, bugün saat 10.15'te genel yetenekgenel kültür oturumuyla başladı. Yüreğir ilçesindeki Mobil A.Ş. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde sınava girecek bazı adaylar, kimliklerini unuttuklarını fark edince polisten yardım istedi. Polis ekipleri, adayları araçlarıyla evlerine götürüp, kimliklerini almalarını sağladıktan sonra sınav için tekrar okula getirdi. Kapıların kapanmasına 10 dakika kala koşarak, sınava yetişen adaylar, polislere teşekkür etti.

        Kadın polis memuru, adaylardan birinin şehir dışındaki babasını arayarak, "Ekiplerimiz kızınızı sağ salim sınava yetiştirdi. Sizleri merak etmemeniz için bilgilendirmek amacıyla aradık" dedi.

        Adayın babası da polis memuruna teşekkür etti.DHA-Genel Türkiye-Adana / Merkez Eser PAZARBAŞI

        2020-09-06 11:42:35

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa