Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Okan ÇALIŞKAN/TARSUS (Mersin), (DHA)MERSİN'in Tarsus ilçesinde evinin banyosunda uyuşturucu kullanan Mehmet Ali Ercan (27) ölü bulundu.

        Olay,öğle saatlerinde ilçeye bağlı, Bahçe Mahallesi´ndeki evde meydana geldi. İddiaya göre, bir süredir uyuşturucu madde kullanan Mehmet Ali Ercan, evinde banyoya girdi. Ercan'ın uzun süre banyodan çıkmaması üzerine ailesi kapısını çaldı. Tepki gelmemesi üzerine şüphelenen aile durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Eve gelen polis ekipleri banyoya girdiğinde Ercan´ı yerde hareketsiz yatarken buldu. Sağlık ekiplerinin incelemesi sonrası banyoda şırınga ile uyuşturucu madde kullanan Mehmet Ali Ercan´ın hayatını kaybettiği belirlendi. Ercan'ın cansız bedeni otopsi için Tarsus Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

        Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.DHA-Güvenlik Türkiye-Adana / Merkez Okan ÇALIŞKAN

        2020-08-06 21:39:29

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa