Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Seyhan Belediyesi, kurduğu “boya atölyesi”nde ürettiği boya ile belediye ihtiyaçları dışında okul, muhtarlık, ibadethaneler ve diğer kamusal alanlar olmak üzere 113 noktada boyama çalışmalarını tamamladı.

        Seyhan Belediyesi, kendi atölyesinde ürettiği ve kendi personeliyle yaptığı boyama çalışmasıyla, muhtarlıklar, ibadethaneler, okullar, Milli Eğitime bağlı kreşler, spor kulübü tesisleri, kamu binaları ve yanmış veya büyük zarar görmüş ihtiyaç sahibi vatandaşın evini boyadı. Renklendirme çalışmalarında kamusal renklere uygunluk, kalite, estetik ve dayanıklılık esas alındı.

        Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay “Üreten Seyhan” parolasıyla kurdukları boya atölyesiyle belediyenin ihtiyacı dışında kamusal alanlarda da renklendirme çalışması yaptıklarını söyledi. Başkan Akay, “Boyama çalışmasını, kalite, estetik ve uygunluk kriterleri dikkate alarak tamamladık. Kamusal alanlardaki renklendirme çalışmalarımız sürecek. Boya atölyesi, dikim atölyesi gibi üretim odaklı projelerimizle hem ucuza mal ediyoruz hem de daha geniş alanlara hizmet etme imkanı buluyoruz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa