Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, salgından korunmak için maske takmanın önemli olduğunu vurguladı, sosyal mesafeye dikkat edilmesini istedi.

        Toros Mahallesindeki Emekli Dinlenme Evi’ni ziyaret eden Başkan Soner Çetin, vatandaşlarla sohbet etti, onların sorun ve önerilerini dinledi.

        Yaklaşık 4 aylık süreçte sıkı önlemler alındığına dikkat çeken Başkan Çetin, “Bu süre içerisinde çoğunuz evde kaldınız ve çok sıkıldınız. Önlemler biraz esnetilince biz de bu tesislerimizi yeniden açtık. Ancak tehdit ortadan kalkmış değil. Çok dikkatli olmamız gerekiyor. Özellikle kapalı alanlarda maske takmamız ve sosyal mesafeye dikkat etmemiz gerekiyor” dedi.

        "Çukurova halkı bilinçli"

        Başkan Soner Çetin, Çukurova Belediyesinin salgınla yaptığı mücadeleyle ilgili vatandaşlara bilgi verdi. Çukurova’da çok fazla hastaya rastlanmadığını söyleyen Çetin, “Salgının Türkiye’de görüldüğü andan itibaren belediye olarak harekete geçtik. Her gün Çukurova'nın sokaklarını ilaçlarla yıkadık, iş yerlerini dezenfekte ettik. Berberin, lokantaların, ibadethanelerin açılmasıyla birlikte yoğun bir dezenfekte çalışması başlattık. Yaptığımız bu çalışmaların Çukurova’da salgının önüne geçilmesinde etkili olduğunu düşünüyorum. Ayrıca Çukurova halkı çok bilinçli sosyal mesafeye dikkat ediyor, maske takmaya özen gösteriyor” şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa