Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Seyhan Belediyesi korona virüs salgınında kontrollü olarak gerçekleştirilen normalleşme sürecinde halkın kullanımına açılan parklarda, daha önce kaldırılan banklar “sosyal mesafeli” olarak yeniden yerleştiriliyor.

        Yeni tip korona virüs önlemleri göz önüne alınarak başlatılan normalleşme süreci çerçevesinde Seyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, sosyal mesafeye uygun bankları, parklara yerleştirmeye başladı. Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu ve Adana Valiliğinin kararları dikkate alınarak hayata geçirilen uygulamayla, sosyal mesafeyi koruyacak şekilde tasarlanan banklar, bireylerin birbiriyle temasını önleyecek şekilde daha önce söküldükleri parklara yerleştiriliyor. Banklar, iki kişinin arasında bir metre mesafe olacak şekilde kullanım olanağı sunuyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa