Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri, mezarlıklardaki temizlik çalışmalarını tamamlayarak, korona virüs salgını nedeniyle sıkı tedbirler aldı.

        Adana Büyükşehir Belediyesi Ramazan Bayramı nedeniyle kentte bulunan mezarlıkları temizleyerek ilaçlama ve dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.

        Vatandaşların bayram nedeniyle mezarlık ziyaretlerini temiz, düzenli ve hijyen bir ortamda gerçekleştirmeleri amacıyla bir dizi çalışma yapıldı. Korona virüs nedeniyle mezarlıklarda tedbirleri en üst seviyeye çıkaran ekipler kentteki tüm mezarlıkların girişine stantlar kurdu.

        Mezarlıklarda rutin temizlik çalışmalarını tamamlayan ekipler dezenfekte uygulamasının yanı sıra ilaçlama da gerçekleştirdi. Vatandaşların güven içerisinde yakınlarının mezarlarını ziyaret etmeleri için yoğun çaba harcayan ekipler girişlerde maske kontrolü başlattı. Zabıta ve özel güvenlikler vasıtasıyla ziyaretçilere maske kontrolü yapılırken korona virüse karşı maske dağıtımı da gerçekleştiriliyor.

        Kurulan stantlarda vatandaşlara ellerini dezenfekte etme fırsatı sunuluyor. Ayrıca maske dağıtılıyor, kolonya, bayram şekeri, lokum ve dua kitapları da hediye ediliyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa