Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana'da bir kadın, en küçüğü 6 aylık, en büyüğü ise 5 yaşında olan 3 çocuğunu terk edince inşaat işçisi baba çocuklara bakamayacağını söyleyip polisten yardım istedi.

        Edinilen bilgiye göre, Suriye'den 3 yıl önce kaçan Muhammet Naus, eşi İtad Naus ile Adana'nın merkez Yüreğir ilçesine yerleşti. Muhammet Naus inşaatlarda çalışarak ailesinin geçimini sağlamaya başladı. Çiftin Mesa (5), Sedat (2) ve 6 aylık Mahmud Naus isimli 3 çocuğu bulunurken, baba inşaattan eve döndüğünde eşinin olmadığını, çocukların da ağladığını fark etti. Bunun üzerine komşularına gidip eşini soran baba, çocuklara bakamayınca Cumhuriyet Polis Merkezine gitti. Eşinin evden kaçtığını ve 3 çocuğunu bıraktığını, kendisinin de çocuklara bakamadığını söyleyerek baba yardım istedi. Polis bunun üzerine inceleme başlatarak, çocukların yurda yerleştirilmesi için başvuru yaptı. Çocuklar yurda yerleştirilene kadar eve dönen Naus, yardım beklediğini söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa