Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana’da Memur Sendikaları Konfederasyonu (MemurSen) yöneticileri ve üyeleri, kan stokları azalan Kızılay’a kan bağışında bulundu.

        Dünyayı etkisi altına alan korona virüs nedeniyle Türkiye’de Kızılay’ın kan stokları yüzde 70’in altına düştü. Türk Kızılay’ı hastanelerdeki kan ihtiyacı karşılamak adına vatandaşları kan verme çağrısında bulundu. Kan verme çağrısına kulak veren MemurSen Adana İl Temsilciliği, yöneticileri ve üyeleriyle Kızılay’ın kan verme merkezine giderek kan bağışında bulundu.

        Türk Kızılay’ı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı,” Kıymetli kardeşlerimiz, tanımadıkları, görmedikleri ve bilmedikleri kişilere kanı iyiliği bulaştırma adına bağış yapacaklar. Çünkü kan sürekli bir ihtiyaçtır, canlı operasyondur. Herkesi duyarlı davranmaya kan bağışı yapmaya davet ediyorum” dedi.

        Memur Sendikaları Konfederasyonu Adana İl Temsilcisi Mehmet Sezer, “MemurSen teşkilatlarımız tüm Türkiye’de örgütlenerek, Kovid19 salgını nedeniyle duran hayat, sokağa çıkamayan insan, yapılamayan kan bağışları gibi birçok sorun nedeniyle Kızılay’ın azalan kan stoklarını arttırmak için gücünü seferber ediyor. Kızılay ve MemurSen kriz zamanlarında, insani yardım kampanyalarında, kısaca insanı yaşatmayı amaçlayan bütün alanlarda hep birlikte çalıştı. Şimdi de insanı yaşatmak için yine Kızılay’la bir aradayız. Bugün, “ İftardan Sonra Kan Vermeye Kızılay’a” çağrımıza uyan MemurSen Adana İl Temsilciliğimize bağlı sendikalarımızın başkan ve üyeleriyle, Kızılay’ın kan stoklarına katkı yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

        Sezer, “Sağlık çalışanlarımızın elinden şifa bulan ve korona virüsü atlatan, sayıları yaklaşık 100 bine ulaşan vatandaşımızı da Kızılay’ın bu çalışmasına ve çağrısına destek vermeye davet ediyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa