Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kozan Belediyesi ilçe merkezinde bulunan parklarda başlattığı genel bakım ve temizlik çalışmalarının yanı sıra kırsal mahallerde bulunan parkların da genel bakım ve peyzaj çalışmalarını sürdürüyor.

        İlçenin en büyük parklarından birisi olan Atatürk Parkında hummalı bir çalışma ile genel bakım ve temizlik çalışması yapıldı.

        Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, yerinde incelediği çalışmaların bir an evvel bitirilmesi talimatını verdi. Başkan Özgan yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızın yaşam alanları olan parklarımızın genel bakım çalışmaları Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından gerçekleştirirken, peyzaj, temizlik çalışmalarının yanı sıra güvenliğini de en üst düzeyde tutmaya çalışıyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa