Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Can ÇELİK-Anıl ATAR/ADANA, (DHA)SOSYAL medya hesabından dün akşam koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklayan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim´e hemşehrileri Adanalılar, destek mesajları gönderdi.

        Tecrübeli teknik direktör Fatih Terim, dün akşam sosyal medya hesabından koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Terim paylaşımında ''Bugün yapılan test sonuçlarına göre koronavirüs sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere'' ifadelerine yer verdi. Terim´in bu paylaşımından sonra birçok kişi 'geçmiş olsun' mesajları gönderdi. Bugün ise Terim´in memleketi Adana´da yaşayanlar, hemşehrileri olan Fatih Terim´e geçmiş olsun dilekleri göndererek, yanında olduklarını söyledi.

        'ONUNLA GURUR DUYUYORUZ'

        Bir Adanalı olarak Fatih Terim´e büyük bir sevgi duyduğunu belirten Hasret Yılmaz, ''Duyunca çok üzüldüm ve şok yaşadım. Adanalılar olarak onunla hep gurur duyduk. Sağlığına kavuşmasını diliyorum'' dedi.

        Fatih Terim´in kendisini Türk futboluna adamış bir isim olduğunu dile getiren Ercan Tosun ise ''Burada onun isminin verildiği sokaktayız. Tabi duygusalız. Ben Beşiktaş´ı tutuyorum ama umarım Fatih hocamız iyileşir ve bizleri yener'' diye konuştu.

        Haberi aldıklarında ailece çok üzüldüklerini ve inanamadıkları kaydeden Ayşegül Sayın da Fatih Terim´i tekrardan sahalarda görmek istediklerini ve onu çok sevdiklerini vurguladı.DHA-Genel Türkiye-Adana / Merkez Can ÇELİK

        2020-03-24 11:55:27

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa