Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana’nın Ceyhan ilçesinde, korona virüs tedbirleri kapsamında 17 ekiple, salgından en çok etkilenen yaş grubunda yer alan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olup da yalnız yaşayan, bakacak kimsesi bulunmayan ihtiyaç sahibi tüm  vatandaşlar ziyaret edilerek sağlık ve temel ihtiyaçları karşılanacak.

        Kaymakam Dr. Bayram Yılmaz’ın düzenlediği toplantıda 65 yaş ve üstü ile bağışıklık sistemi düşük olan vatandaşlara yönelik tedbirler ve yapılacak çalışmalar görüşülerek karara bağlandı.

          Ceyhan ilçesinde ilk tespitlere göre 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olup da yalnız yaşayan ve bakacak kimsesi bulunmayan ihtiyaç sahibi bin 573 vatandaş bulunuyor.

          Kaymakamlık tarafından Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, Sağlık Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürlüğü personelinden oluşturulan 17 ekiple, salgından en çok etkilenen yaş grubunda yer alan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olup da yalnız yaşayan, bakacak kimsesi bulunmayan ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlar ziyaret edilerek sağlık ve temel ihtiyaçları karşılanacak.

        Toplantıda, diğer vatandaşların da zorunlu olmadıkça, kendilerinin, ailelerinin ve çevresindekilerin iyiliği için, ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkmamaları ve kamuya açık alanlarda dolaşmamaları yönünde bilgilendirilmelerine karar verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa