Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gökhan KESKİNCİ/ADANA, (DHA) TÜM Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) Adana Şubesi, koronavirüse karşı 24 saat aralıksız mücadele veren sağlık çalışanlarına destek vermek için Adana Şehir Hastanesi personeline kebap, çorba, tatlı ve pasta ikramında bulundu. 

        TÜRES Adana Şube Başkanı Bilal Serttaş ve yönetim kurulu üyeleri, yeni tip koronavirüs (kovid-19) vakalarına karşı aralıksız mücadele veren sağlık çalışanlarına destek olmak için saat 21.00'de  Adana Şehir Hastanesi'nde toplandı. Dernek Başkanı Serttaş ve yönetim kurulu üyeleri, yanlarında getirdikleri kebap, çorba, tatlı ve pastaları, hastane personeline teslim etti. Dernek üyesi esnaflar, sağlık çalışanlarına moral vermek için hastane önünde uzun süre alkış tuttu. 

         DHA-Genel Türkiye-Adana / Merkez Gökhan KESKİNCİ

        2020-03-20 22:36:03

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa