Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediyesi hakkında ortaya atılan bazı iddialar üzerine Başkan Akif Kemal Akay’ı ziyaret ederek destek verdi.

        Akif Kemal Akay’ın kişiliğinin tüm Türkiye tarafından iyi bilindiğini aktaran Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “‘Akif Abinin hukuk ve yasa karşısında asla ve asla hiç bir eksik yapmayacağını tüm Türkiye bilir. Akif abiye hiç kimse yanlış yaptıramaz. Buna bütün içtenliğimizle inanıyoruz. Ve her zaman Başkan Akay’ın yanındayız” dedi.

        Çok insanın çalıştığı yerlerde iyi niyetli insanların yanında art niyetli insanların da olabileceğini vurgulayan Başkan Karalar, “Her zaman dediğimiz gibi, belediyeler zor yerlerdir. Yönetilmesi de çok zordur. Bizim işimiz olumsuzlukları, yanlışları asgariye indirmektir. Çok insanın olduğu yerde iyi niyetli insanlar da olacak, art niyetli insanlar da olacak. Yanlışlar da olacak. Ama biz görev süremizde bu yanlışları engellemek için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

        Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “’Beytülmale el uzattırmam’ anlayışının yıllarca savunucusu olduk” dedi.

        Başkan Akay, şöyle devam etti:

        “Yaşamımız ‘Beytülmale el uzattırmam’ anlayışını anlamlandırmakla geçti. İnşallah ömrümüz vefa ettikçe ve yönetimde olduğumuz sürece böyle de devam edecek. Yetimin tek bir kuruşunun bile kaybolmaması bizim temel görevimiz. Bu, bizim anlayışımızın ve inancımızın da bir parçası. Bu düşünce, bizim yetiştiğimiz eğitim sisteminin de, bizim öncülerimizin de bize öğrettiği en önemli değerlerdendir. Bu saatten sonra da bu değerlerden vazgeçecek değiliz.”

        Başkan Karalar ve Başkan Akay daha sonra Yeşiloba TOKİ konutlarında asfalt çalışması tamamlanan bulvarların açılışına katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa