Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akhisarspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Adanaspor kalecisi İrfan Can’ı performansından dolayı kutladı ve yaptığı kurtarışlarla maça damga vurduğunu söyledi.

        TFF 1. Lig'in 18. haftasında deplasmanda karşılaştığı Adanaspor ile 00 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Akhisarspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, "Her maç zor. Çok zor bir maç oynayacağımızı biliyorduk. Tek bir arzumuz vardı o da galip gelmek. Maçın özellikle ilk yarısında girdiğimiz yüzde yüz pozisyon var. Bunların birini gole çevirseydik maç çok farklı bir hale gelebilirdi. Rakibimiz de gol yemeyince direnci arttı. Rakibinde yüzde yüz 23 tane gol pozisyonu var. Onları gole çevirseler mağlup ayrılabilirdik. Buradan İrfan Can’ı tebrik etmek istiyorum. Mükemmel kurtarışlar yaptı. Maça damga vurdu. Lig çok uzun bir maraton. Bu tür maçları daha çok oynayacağız. Artık önümüzdeki Bursaspor maçına hazırlanacağız" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa