Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA´da beylik tabancasını temizlerken kendisini vurarak öldürdüğü öne sürülen polis memuru Alpay Doğan´ı (24), eşi Fadime Doğan'ın (23) öldürdüğü ortaya çıktı. 4 aylık polis olan eşini, eve geç geldiği için "Seni vurayım mı?" diye şaka yaparken silahın ateş alması sonucu öldüren Fadime Doğan, 'kasten adam öldürme' suçundan tutuklandı.

        Olay, önceki gece Sarıçam ilçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi´nde meydana geldi. Adana Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü´nde görevli polis memuru Alpay Doğan, evinde tabancayla göğsünden vurularak öldürülmüş halde bulundu. Doğan´ın eşi Fadime Doğan, polise verdiği ifadesinde, eşinin beylik tabancasını temizlerken tabancanın ateş alması sonucu kendini göğsünden vurduğunu iddia etti. Henüz 4 aylık polis olan Doğan´ın cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu´na götürüldü. Yapılan ön otopside, Doğan´ın uzaktan açılan ateş sonucu hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Soruşturmayı derinleştiren polis, Fadime Doğan´ı gözaltına aldı. Sorguya alınan Doğan, ifadesinde olayı itiraf etti. Genç kadın, "Eşim eve geç geldiği için tartışmıştık. Daha sonra tabancasını alarak `Sıkayım mı?´ diye şaka yaptım. Eşim de `Vuramazsın, sıkamazsın´ diye karşılık verince ben de silahta mermi olmadığını düşünerek şaka amaçlı ateş ettim. Tabanca ateş aldı ve eşim yaralandı. Daha sonra hemen ambulans çağırdım" dediği öğrenildi. Fadime Doğan, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından 'kasten adam öldürme' suçundan tutuklandı.

        Alpay Doğan´ın ailesi ise oğlu ile gelinlerinin arasının çok iyi olduğunu, olayın bir kaza olduğunu düşündüklerini bildirdi. 

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa